”Sontikka” (sen lisäksi että on oulun murteessa esiintyvä, sateenvarjoa tarkoittava venäläinen lainasana) on Oulussa toimiva nuorten ja nuorhenkisten avoin klubi ja verkosto, jossa harrastetaan venäjään liittyviä asioita rennolla meiningillä. Teemat ja tekeminen vaihtelevat ryhmän jäsenten omien ideoiden, aktiivisuuden ja kiinnostuksen mukaan.

Järjestämme esimerkiksi elokuva-iltoja, venäläisen musiikin teemailtoja, ruokakursseja, teeiltoja, matkakertomusten jakamista jne. Teatteriesityskin on järjestetty (Antistereotypiateatteri 2014) Kaikki venäjästä kiinnostuneet ovat tervetulleita ryhmään! Tervetulleita ovat erityisesti myös venäläiset nuoret ja aikuiset.

Tervetuloa!
Löydät meidät facebookista: Sontikka / Зонтик – venäjäharrastajien kerho

«Sontikka» (зн. – зонтиk, заимствованное с русского, использующиеся в разговорном наречии Оулу слово) – открытый молодежный клуб и социальная сеть в городе Оулу,
Темы встреч, мероприятия и занятия нашего клуба определяются в зависимости от идей и предпочтений участников группы.

Организуем, например, вечера кино, тематические вечера, встречи посвященные русской музыке, русские кулинарные вечеринки, прогулки и путешествия. Для театральных представлений организовали театр АнтиСтереотип 2014.
Приглашаем в нашу группу всех интересующихся Россией и всем что с ней связано!
Особенно ждем представителей русскоязычной молодежи и взрослых!
Добро пожаловать!
Наша группа в facebook: Sontikka / Зонтик – venäjäharrastajien kerho