Valjakko_pienempiValjakko-projekti on Oulun osaston kolmivuotinen, kaksikielinen kotouttamishanke. Sen tavoitteena on saada kaikenikäiset Oulun seudulla asuvat kantasuomalaiset ja venäjänkieliset maahanmuuttajat yhdessä auttamaan ymmärtämään toistensa arkea ja kulttuureja. Kielen oppiminen on kaiken a ja o.

Projektissa kehitämme Valjakko-mallin, jossa kantasuomalaiset ja venäjänkieliset pareina, ryhmissä tai perheinä oppivat toisiltaan kieltä, tapakulttuuria ja arkielämän toimintaa. Kaupassa käynti, kulttuuritilaisuudet, harrastukset, järjestötoiminta ja muu tavallisten ihmisten välinen vuorovaikutus edistävät sujuvaa kotoutumista.

Tervetuloa keskustelukerhoon, työpajoille, harrasteryhmiin sekä juhliin, tapahtumiin ja retkille! Jos haluat harrastaa tehokasta tandem-kielenopiskelua tai etsit seuraa omaan tai lapsesi harrastukseen, autamme löytämään sopivan parin tai ryhmän. Projektiin osallistuminen on kaikille avointa.
LOGO STM_tukee_Veikkauksen_tuotoilla_Sininen_RGB

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>